Od zaraz praca w Szwajcarii na produkcji czekoladowych pralinek bez znajomości języka w manufakturze z Lucerny

CHF5,800.00

Zgłoś problem
Przetwarzanie żądania, proszę czekać...

Podstawowe informacje

KrajSzwajcaria
Miasto lub regionLucerna

Manufaktura czekoladowych słodyczy z Lucerny poszukuje od zaraz chętnych do pracy w Szwajcarii. Zatrudnienie bez znajomości języka przy produkcji luksusowych pralinek. Zakwaterowanie odpłatne zapewnione dla pracowników „na start”.

Stanowisko: Pracownik produkcji wyrobów czekoladowych

Zarobki: 5400-5800 CHF brutto/miesiąc (standardowa stawka + premie za wydajność)

Miejsce pracy: Lucerna

Liczba miejsc: 4

Zadania:

  • Precyzyjne odmierzanie składników według receptur, w tym czekolady, nadzień, posypek i dodatków.
  • Przygotowanie kremów, ganache, nugatu oraz innych nadzień.
  • Wypełnianie form czekoladą i nadzieniem przy użyciu dedykowanych urządzeń.
  • Tworzenie ręcznie dekorowanych pralin o unikatowych wzorach i wykończeniach.
  • Ozdabianie pralin za pomocą jadalnego złota, posypek, napisów lub ręcznie rysowanych wzorów.
  • Używanie narzędzi takich jak pędzelki, szpatułki czy worki cukiernicze.
  • Staranne pakowanie pralin w eleganckie opakowania z dbałością o estetykę.
  • Czyszczenie narzędzi, urządzeń i stanowiska pracy zgodnie z zasadami higieny.

Wymagania:

  • Doświadczenie w produkcji spożywczej mile widziane
  • Osoby ze znajomością języka niemieckiego będą preferowane przy rekrutacji
  • Sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań
  • Dobry stan zdrowia
  • Dyspozycyjność do pracy zmianowej
  • Chęć do długoterminowej współpracy

Oferujemy:

  • Umowę o pracę na warunkach szwajcarskich
  • Stabilne zatrudnienie w renomowanej firmie
  • Zakwaterowanie w pokojach 1-2 osobowych (700 CHF/miesiąc potrącane z wynagrodzenia)
  • Szkolenie wdrażające oraz z obsługi urządzeń
  • Odzież roboczą
  • Możliwość korzystania ze zniżek na produkty firmowe
  • Premie za wydajność
  • Wsparcie koordynatora mówiącego po polsku, niemiecku i angielsku
  • Pomoc w dopełnieniu niezbędnych formalności

Aplikacja przez formularz rekrutacyjny na stronie:

Z zaznaczeniem opcji „Pracownik produkcji wyrobów czekoladowych” w formularzu.

Komentarze